Numërohen 98.56% e votave, Vetëvendosje thellon diferencën

ka numëruar tashmë 98.56% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.21% të votave. Ndërkohë e dyta është me 17.33% të votave dhe e treta vjen me 13.17% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.43% të votave.

aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

 

ka numëruar tashmë 98.56% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.21% të votave. Ndërkohë e dyta është me 17.33% të votave dhe e treta vjen me 13.17% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.43% të votave.

aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *