Tolaj ndihet i privilegjuar në mesin e komunitetit artistik

Kandidati i AAK-së, Arbër Tolaj, ka takuar sot komunitetin artistik, ku ka shpalosur programin e AAK-së, raporton Al-Press

 

 

“Privilegj të qëndrosh në mesin e Komunitetit Artistik.
Artistë të të gjitha gjinive të artit, sot në Deçan u njohën nga afër me platformën programore të kulturës, të cilën e ofron AAK.Ecim tutje!”, ka shkruar Hoti.

https://www.facebook.com/102960761081375/posts/462575248453256/

Po ashtu, gjatë ditës së bashku me kandidatin për President, ka qëndruar në Kosuriq.

“Kosuriqi i rreshtuar përkrah Presidentit në ardhje Ramush Haradinaj dhe Kandidatëve për Deputet.
Faleminderit për besimin dhe përkushtimin për AAK-së”, ka shkruar Tolaj.

https://www.facebook.com/102960761081375/posts/462641855113262/

Leave a Reply

Your email address will not be published.