Një rus refuzon ta lëshojë hotelin në Prishtinë, e lajmërojnë në polici

Një femër dje ka raportuar në Policinë e Kosovës,  se një shtetas rus me nënshtetësi gjermane ka refuzuar ta lëshoj hotelin në të cilin ishte akomoduar.

 

 

Sipas njoftimit të policisë, i njëjti nuk e kishte kryer as pagesën.

 

I dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48 orë.

“Prishtinë 04.02.2021 – 12:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull Rus me shtetësi Gjermane  për shkak se ankuesja femër kosovare ka raportuar se i dyshuari  kishte refuzuar të dal nga hoteli i cili kishte qenë i akomoduar dhe nuk e kishte bërë pagesën. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje për 48 orë, rasti vazhdon të hetohet”, thuhet në njoftimin e policisë.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *