Behramaj publikon foto të vitit 2014: Koha kur Thaçi i ‘palonte’ i vetëm kundërshtarët politikë

Këshilltari i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, Adil Behramaj, ka publikuar një fotografi të vitit 2014, kur PDK-ja drejtohej nga Thaçi.

Behramaj ka thënë se në atë kohë, Thaçi i vetëm palonte kundërshtarët politikë.
“Koha kur unë, Edi e Artan Behrami ishim djem të rinj dhe ky afër i palonte i vetëm të gjithë kundërshtarët politikë. Misioni i Ri, 2014”, ka shkruar Behramaj në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *