Dega e Nismas në Komoran pran shuarjes, krijohen përçarje në mes veti?

Nisma e Fatmir Limaj assesi të rehatohet , tashme kan filluar mosmarrveshjet në mes tyre, me konkretisht ne degen me te fuqishem atë te Komoranit , ku kryetari i kesaj nen-dege ka paralajmruar se kjo dege nuk do te funksionoj do te shuhet dhe nuk do te marrin pjese në zgjedhjet e 14 Shkurtit, përcjell Al-Press.online 

 

Ja lajmerimi i tyre në Facebook:

REAGIM

Të dashur qytetarë të Komoranit III,

Në emër të kryesisë së nendegës së NISMA Socialdemokrate në Komoran III, e denoncojmë si të jashtëligjshem tubimin e paraparë sonte në ora 18:00 në Komoran III. Ky tubim nuk është organizuar nga struktura dhe nendega jonë dhe ju bejmë thirrje të bojkotoni pjesëmarrjen në ketë takim sepse është organizuar nga njerëz profiter të cilët nuk kanë për qëllim ndihmen ndaj subjektit por vetëm kujdesin ndaj xhepave të tyre.

Edhe njëherë ju bejmë thirrje ta bojkotoni kete takim, ndersa në lidhje me veprimet tona të radhes do të ju njoftojmë me kohë.

Nendega e NISMA Socialdemokrate – Komoran III
Dt:01.02.2021

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *