Arbër Tolaj shpalosi programin e AAK-së në Broliq

Gjatë ditës së sotme kandidati për deputet nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës Dr. Arbër Tolaj, takon banorët e Broliqit

Dr. Tolaj, në odën e Nazim Gashit, shpalosi programin e AAK-së, para banorëve të Broliqit. Tolaj është i bindur se  programi i Aleances për Ardhmerinë e Kosovës, është programi më i mirë, i cili do të jetë në shërbim të mirëqenien dhe zhvillimit ekonomik.

Postimi i plotë:

Sonte në Broliq, në Konakun e Nazmi Gashit, i cili ishte i shoqëruar edhe nga bashkëfshatar të tjerë, bashkëbiseduam për programin e Aleancës 2021-2025, i cili do të jetë në funkcion të mirëqenies qytetare dhe zhvillimit ekonomik.

Vazhdojmë me AAK.

  • Ne jemi Forca e Kosovës.
    #meramushharadinajpërpresident2021

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=459631148747666&id=102960761081375

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *