Arbër Tolaj:Sonte Prilepi i Deçanit, argumentojë fuqishëm, se mbetët bastion i pathyeshëm i AAK-së

Dr.ARBËR Tolaj kandidati për deputet nga AAK, ka zhvilluar aktivitetin e tij në Prilep të Deçanit, ku ka shpalosur programin e AAK-së, ai u deklarua para banoreve, se vendosmeria e tyre për të përkrahur njerez me  pedigre intelektuale dhe atëdhetare me frymezojnë  skajshmerisht, njofton Al-PRESS.ONLINE 

 

Postimi i Dr.ARBËR Tolaj  në Facebook:

 

Sonte Prilepi i Deçanit, argumentoj fuqishëm, se mbetet bastion i pathyeshëm i AAK.
Këta burra të besnikërisë, nderit, madhështisë, e guximit, ndër shekuj shpërfaqën shpirtin liridashës.
Vendosmëria e tyre për të përkrahur njerëzit me pedigre intelektuale e atdhetare më frymëzoj skajshmërisht.

Faleminderit pafundësisht!

#meramushharadinajpërpresident2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *