Dr.Tolaj merr mbështetje maksimale nga fshati Belegu

Kandidati për deputet nga rradhet e AAK-së Dr.ARBËR Tolaj sot ka ndaluar në fshatin Belegu, ku ka takuar banoret e kesaj ane, dhe ka marr mbështetje të fuqishem, njofton Al-Press

Postimi i Dr.ARBËR Tolaj në Facebook:

 

I nderuar të jem në mesin e miqëve nga Belegu- Fshati i Lavdisë, Tragjedisë dhe Krenarisë Kombëtare.
Mirënjohës për përkrahjen.

1.Ramush Haradinaj
14.Arbër Tolaj

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *