Për’Puthen, Sindi: O Mevlan, o lepurushi vogël rri aty te karrigia se…

Sot u transmetua takimi mes Ledjanës dhe konkurrentit më të ri në “Për’Puthen”, Kristjani., me kë e ka Mevlani

 

 

Zgjedhja e Ledjanës pas refuzimit të Atdheut dhe mos prezencës së Arbrit, të cilin Ledjana do dëshironte të dilte në një takim, solli një debat të fortë mes vajzave dhe djemve në studio.

 

Sindi nis të bëj komentin e saj rreth debatit të lindur në studio për zgjedhjen e Ledjanës dhe Mevlani ndërhyn duke i ndërprerë fjalën, por Sindi nuk ia përton!

“Do ta marrësh më vëmendjen Mevlan, ti do ndërhysh gjithmonë. Kam debat me tjetër kënd, lepurush i vogël rri aty te karrigia”./Tch

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *