Deçanasit rikonfirmojnë mbështetjen e madhe për Dr.ARBËR Tolaj dhe për Presidentin në ardhje Ramush Haradinaj

Sot gjate dites kreu i AAK-se ka qendruar në Deçan, ku ka marr një mbështetje të fuqishem nga deçanasit ,kete mbështetje të fuqishem e ka konfirmuar kandidati për deputet nga AAK-ja Dr.ARBËR Tolaj, përcjell  Al-Press.Online

 

Ja postimi i Dr.Arbër Tolaj në Facebook:

 

Mobilizim i përgjithshëm, vullnet, entuziazëm, e energji në Deçan.
Deçanasit rikonfirmojnë mbështetjen e fuqishme për Presidentin në ardhje Ramush Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *