Shefi i gjykates kushtetuse në Kline Sinan Baleci duke lobuar fuqishëm për PDK-në

Kryetari i gjykates kushtetuese në Kline Sinan Baleci shihet në përkrahje të vazhdushme të PDK-se , edhe pse nuk është e lejuar ai të merr pjese në mitingje të partive politike njofton Al-Press.Online

Ai thuhet qe merr pjese dhe inkurajon qytetaret qe të votojn PDK-në , në zgjedhjet e 14 shkurtit!

 

 

www.al-press.online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *