Vetëvendosje kërkon para nga qytetarët për t’ia financuar fushatën elektorale

Vetëvendosje ka kërkuar para nga qytetarët që janë votues të saj për të financuar fushatën e zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Me anë të një komunikate, VV ka kërkuar nga qytetarët mbështetje financiare, shkruan lajmi.net.

Ata thonë se për të arritur fitoren që atë e cilësojnë, duhet të  bëjnë fushatë të cilën e quajnë “përfekte”.

Kërkesa e plotë e VV-së:

Ta ndihmojmë fitoren për të mirën e vendit

Të dashur miq e mbështetës të Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Si në çdo zgjedhje, ne i drejtohemi qytetarëve për mbështetje financiare. Si subjekti më transparent në Kosovë, ne e kemi patur një mbështetje financiare në rritje, e cila është përkthyer edhe në rezultat më të mirë elektoral.

Ne nuk pranojmë financime nga persona apo biznese të dyshimta. Nuk pranojmë shuma të mëdha. Fuqia jonë bazohet në ndihmat e vogla, që na i jepni shumë prej jush.

Andaj, me rastin e zgjedhjeve të 14 shkurtit dhe fitores plebishitare të Lëvizjes VETËVENDOSJE1, ne duhet të bëjmë një fushatë perfekte. Për ta arritur këtë, është e nevojshme ndihma juaj. Cilado shumë që keni mundësi, pa ju ngushtuar e pa ju vënë në vështirësi, neve na ndihmon që ta sjellim më pranë kthesën e madhe. Qeveria Kurti II do të jetë kthim i Kosovës kah e mbara, për të gjithë qytetarët e saj.

Bashkë drejt referendumit dhe krejt e në drejtimin e duhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.