Vushtrri: AAK-së i bashkohen mbi 50 anëtarë të Nismës

Kandidati për deputet nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Haxhi Shala, ka njoftuar se sot i janë bashkuar mbi 50 ish-anëtarë të forumit të rinisë dhe bashkudhëtar të ish-subjektit në Vushtrri.

 

“Me vullnet të mirë, të gjithë së bashku janë mobilizuar për të kërkuar votë në çdo cep të Vushtrrisë dhe Kosovës, votë për AAK-në dhe Ramushin President”, ka shkruar ai.

 

 

Shkrimi i tij i plotë:

Frymës së zgjerimit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, sot, nga komuna e Vushtrrisë, i janë bashkuar edhe mbi 50 ish-anëtarë të forumit të rinisë dhe bashkëudhëtarë, të ardhur nga ish subjekti ku kemi qenë së bashku.

Me vullnet të mirë, të gjithë së bashku janë mobilizuar për të kërkuar votë në çdo cep të Vushtrrisë dhe Kosovës, votë për AAK-në dhe Ramushin President.

Rinia është shtylla e shtetit.

Vetëm të bashkuar mund të i’a dalim!

HSH

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *