PDK-së i bashkohet gazetari Menduh Abazi

Gazetari Menduh Abazi ka kaluar në Partinë Demokratike të Kosovës

 

 

Atë e ka prezantuar kandidati për kryeministër i PDK-së, Enver Hoxhaj.

“I lumtur që në mesin e ekipit fitues të Rimëkëmbjes u bashkua me ne edhe Menduh Abazi, ish gazetar shumëvjeçar dhe profesionist”, ka shkruar Hoxhaj në llogarinë e tij në Facebook.

“Bashkë me të si kandidat për deputet dhe me listën tonë fituese të rimëkëmbjes do ta kthejmë dinjitetin e vendit, do ta rimëkëmbim atë dhe do ta kthejmë epokën e artë të qeverisjes!”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.