Ia morën vajzën dhe tentuan të udhëtonin jashtë Kosovës, detaje

Një femër dhe një mashkull në fshatin Plemetin të Obiliqit, pa pëlqimin e viktimës, ia kanë marrë vajzën 3 vjeçare dhe kanë tentuar që të udhëtonin jashtë Kosovës nëpërmes pikës kufitare në , ku edhe janë ndaluar.

Të dyshuarit dhe viktima janë shoqëruar në stacionin e Obiliqit ku edhe janë intervistuar.

Me vendim të prokurorit, fëmija i është kthyer nënës dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *