Petkoviq: Në takimin e nesërm në Bruksel do të insistojmë për Asociacionin

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, , thotë se Beogradi në , ku nesër vazhdon me Prishtinën në nivelin teknik, do të insistojë në Asociacionin e Komunave Serbe, por edhe në sigurinë e familjeve të kthyera.

Ai deklaroi për TV Pink se bisedimet me Prishtinën do të vazhdojnë nesër në Bruksel, nën kujdesin e BE, dhe se Mirosllav Lajcak do të ndërmjetësojë.K.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *