Nisma e Fatmir Limaj drejtë shuarjes?

Nisma Socialdemokrate e Fatmir Limaj si duket nuk do të arrije të mbietojë si parti politike në vend, probleme të shumta paknaqesi të shumta dhe largime te fundit , e vejnë në dyshim ekzistimin e kesaj partie, njofton Al-Press.Online

 

Sot ishte edhe nje largim i fuqishem nga Nisma Socialdemokrate në Drenas, ku asambleisti Burim Bujupi u largua se bashku me 70 antare tjere për në PDK , ku e beri aderimin kryetarin i Drenas Ramiz Lladrovci

 

 

Kohe me pare kishte dhen doreheqje edhe krytari i deges në Drenas Isa Xhemajli, dhe pas shume paknaqesive qe kishte me strukturen e Nisma në qender ishte larguar edhe Kryetari i Rinisë së Nismas në Drenas Edmond Thaçi së bashku me të gjitha nendeget dhe kishte aderuar në AAK-në e Ramush Haradinaj  \al-press.online\

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.