Endrit Thaçi me flamur të UÇK-së, para Speciales, në përkrahje të babait!

Endrit Thaçi ishte i pranishëm dje para selisë së Gjykatë Speciale në Hagë.

Ai së bashku me disa shqiptarë, derisa mbahej seancë ndaj ish-presidentit, Hashim Thaçi, rrinin jashtë objektit me flamuj në duar, transmeton Indeksonline

“Simboli i UÇK-së dhe Flamuri Kombëtar”, ishin flamujt që mbanin në duar Endriti dhe disa veteranë.

Foto: AP

Ndryshe, ish-drejtori politik i UÇK-së, Hashim Thaçi, dhe ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi, kishin dje paraqitjet para gjyqtarit të procedurës paraprake në Gjykatën Speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *