Krasniqi: Unë dhe populli im kemi duruar shumë padrejtësi

Ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi ndihet shumë i mllefosur teksa po flet në paraqitjen e parë para Gjykatës Speciale.

“Unë dhe populli im kemi mbajtë shumë padrejtësi dhe nuk kemi pasë nevojë për një tjetër padrejtësi”, tha Krasniqi, duke e ndërprerë fjalinë në gjysmë pas emocioneve.

 

“S’do të ndihesha mirë të isha në shërbim të politikave të krimit dhe gjenocidit të Serbisë”, theksoi ai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *