Krasniqi nderon me përshendetje ushtarake Adem Jasharin në Prekaz

Robin Haxhi Krasniqi me medaljen e kampionit të botës ka shkuar edhe te varrezat e familjes Jashari në Prekaz.

Atje ai u prit nga kryetari dhe anëtari i kësaj familje, Bekim Jashari.

Derisa pranë varrit të komandantit Adem Jashari qëndroi me përshendetje ushtarake, kampioni i botës në boks, tha se këtë titull ia dedikon familjes Jashari.

www.al-press.online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *