Shkodra e AAK-së kerkon reformë zgjedhore?

Kosova ka nevojë për reformën zgjedhore

Ka vite që flitet,diskutohet madje edhe diçka është punuar në drejtim të reformës zgjedhore,por fatkeqësisht asesi të ndodhë.Personalisht besoj se reforma zgjedhore do të mund te përmisonte përfaqësimin në parlament, do të ngriste llogaridhënjen e deputetëve tek votuesit si dhe do eliminonte ngërqet politike, të cilat tani më,të gjithë i dimë.
Plotësisht e pa kuptimtë të flitet për zgjedhje pa e bërë reformën zgjedhore.
Më vjen mirë që Shqipëria miratoi reformën e kodit zgjedhor!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *