Haxhiu: E kujt është kjo Qeveri që po i mbyll shkollat shqipe në Kamenicë?

Deputeti i PDK-së Bekim Haxhiu, ka kritikuar reformën e nisur në arsim në komunën e Kamenicës, duke e quajtur arrogancë dhe padituri të kryetarit të saj Qendron Kastrati.

Ai ka thënë se Ministria e Arsimit duhet të veprojë me urgjencë në këtë situatë dhe rrjedhimisht të hapen shkollat e mbyllura.

 

Postimi i plotë i tij:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *