Mbledhja në Tiranë, Edi Rama nuk e njeh Meliza Haradinajn

Ka nisur mbledhja e përbashkët e qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, shkruan GazetaBlic. 

Në këtë mbedhje, kryeministri i Ramës, Edi Rama nuk ka qenë i sigurt se kush Ministre e Jashtme e Kosovës, duke ka shprehur haptas pasigurinë nëse Meliza Haradinaj-Stublla është Ministre e Jashtme e Kosovës.

Deri sa po i jepte fjalën në mbledhje, Kryeministri Rama prezantoi me emër Meliza Haradinajn, derisa shtojë “mos gabohem është Ministre e Jashtme e Kosovës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *