Hoti ironizon me Kurtin: Me pas dëgju Dullën, sot do ishe ende kryeministër

Kryeministri Avdullah Hoti, thotë se po ta dëgjohej ai, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, do të ishte ende kryeministër.


“Me pas dëgju Dullën, Albini sot ishte kryeministër”, ka thënë ndër të tjera Hoti në Oxygën.Hoti ka folur edhe për raportet e Kosovës me ShBA-në dhe marrëveshjen e arritur javë më parë me Serbinë.

 

Ai gjithashtu flet edhe për deklaratat se ai “merr sandwich në zyre” gjatë orarit të punës.

Facebook
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *