Fatkeqësi në momente romantike, burri bie nga varka gjatë kohës sa i propozonte martesë të dashurës

Momenti përrallor shndërrohet papritur në një ngjarje qesharake për dy të dashuruarit.

Varka ku po qëndronte gruaja, u ndez papritur për t’u larguar me shpejtësi. Në ato çaste i dashuri i saj i cili po qëndronte në anën tjetër, u rrëzua dhe ra në ujë.

Videoja e cila u bë virale në mediet sociale, ishte shpërndarë në TikTok, me që rast  mori dy milionë shikime.

Video Player

www.al-press.online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *