Nitaj: A ekziston dikush nga Specialja që është përfshirë në skandalin e dosjeve?

Nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (), ka reaguar ndaj aksionit policor në zyrat e OVL të UÇK-së, me ç’rast u arrestuan kryetari dhe nënkryetari , transmeton Kosova Post.

Ai në një postim në Facebook këtë operacion e ka quajtur të pajustifikueshëm dhe poshtërues.

Postimi i plotë:

Pyetja një milion dollarësh për “Specialen”

E pajustifikueshme, bile-bile edhe poshtëruese mënyra se si është kryer operacioni policor në zyrat e OVL të UÇK! Ka mundur të kishte qenë shumë më civil.

Pyetja një milion dollarësh tani është nëse ekziston dikush nga Prokuroria Speciale që është përfshirë në skandalin e dosjeve!

Në çdo situatë ata duhet të japin një përgjigje, sepse faji kryesor i rrjedhjes së dosjeve nuk është në Prishtinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *