ZYRTARE: Serie A me tifozë qysh këtë javë

Tifozët në Serie A do të kenë mundësi të kthehet në tribuna qysh këtë javë.

Sot është marrë vendimi për të lejuar tifozët që të jenë të pranishëm në stadiume, por vetëm në regjion të caktuar dhe numër të caktuar.

Regjioni Emilia do të pranojë nga 1000 tifozë në ndeshje. Kështu, Parma – Napoli dhe Sassuolo – Cagliari do të kenë tifozë në tribuna, raporton lajmi.

Bologna është skuadër tjetër që mund të pranojë tifozë, por rrugëtimi i tyre nis në udhëtim, kundër Milan

Leave a Reply

Your email address will not be published.