Çfarë po ndodh në Klan Kosova, kapën në emisionin të drejtpërdrejtë

Çfarë po ndodh në Klan Kosova, kapën në emisionin të drejtpërdrejtë

Në televizionin Klan Kosova ka filluar emision humoristik “Stupcat”, aty u biseduan për të drejtat e shqiptarëve dhe Serbve në Kosovë ku aty thuhet se u dhan shum të drejta minoriteteve sesa qytetarëve kosovar./ shkruan STOP Online

Emisioni humortistik shikojeni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *