Do shkriheni së qeshuri, shikoni se si frikësohet ky person nga matja e temperaturës!

Të shumta janë rastet kur njerëzit frikësohen të vizitohen te mjeku, e më së shumti frikë kanë nga ineksionet.

Por dikush duket se e ka edhe një problem tjetër. Matjen e temperaturës, gjë që s’të jep asnjë lloj dhimbje.

Në një video të publikuar së fundi në internet, shihet një person, i cili frikësohet aq shumë nga termometri sa që ikën dhe fshihet nën tavolinë.

Reagimin e tij, mund ta shihni më qartë në një video më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.