Zëvendesministret e MPL-së Magbule Shkodra dhe Fatbardha Emini vizitojnë qytetin e Vitisë

Sot zëvendësministret e ministrisë së pushtetit lokal, Znj. Magbule Shkodra dhe Znj. Fatbardha Emini u priten nga kryetari i Vitisë Z. Sokol Haliti ku me këtë rast u bë inaugurimi i projektit: Rregullimi i sheshit në qendër të Vitisë,përcjell Al-Press.Online
Projekt ky i financuar nga MPL me 150.046,55 euro dhe nga komuna e Vitisë me 44.177,20 euro.
Vlera totale e projektit: 194.223,75 euro.
Më tutje të dy palët u shprehen mirënjohës për bashkëpunimin, dhe përkrahjen për komunën e Vitisë në këtë kohë pandemie. /AL-PRESS.ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *