Dialogu Kosovë-Serbi në nivelin e ekspertëve nesër në Bruksel

midis Kosovës dhe Serbisë në nivel të ekspertëve do të vazhdojë nesër (më 27 gusht) në .

Kjo është konfirmuar për Tanjug  nga zëdhënësja e BE-së Nabila Masrali.

BE deklaron se kjo është një “pjesë e procesit” në kuadër të rifillimit të dialogut midis Prishtinës dhe Beograd

www.al-press.online

Leave a Reply

Your email address will not be published.