22 vjet nga vrasja e familjes Asllani, Presidenti Thaçi: Dhimbja mbetet e njëjtë, askush as për këtë krim nuk u dënua

Presidenti Hashim Thaçi ka përkujtuar familjen Asllani të fshatit të Shtimës, në 22 vjetorin e vrasjes së tyre nga forcat serbe, njofton Post.

”Më 26 gusht 1998, forcat serbe vranë tetë fëmijë dhe tri gra të familjes Asllani në fshatin Rancë të Komunës së Shtimes. Sot, 22 vjet pas, kujtimi është i paharruar dhe dhimbja për familjen Asllani vazhdon të jetë e njëjtë, sepse askush as për këtë krim nuk është dënuar.

#Drejtesiemunguar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *