Zv.Ministra Magbule Shkodra takon të rinjët e ARK-së

Sot së bashku me kolegët nga Aleanca e të Rinjëve, patëm nderin të takojmë zv/ministren Shkodra dhe stafin e saj në Ministrinë e Pushtetit lokal. Si kuadër i ri, konsideroj se duhet të njihemi me sistemin shtetëror që po përballet me një gjendje të paprecedent siç është kjo e COVID-it ku nevojitet përkrahja e Qeverisë ndaj Komunave në mënyrë që qytetarët ta ndiejnë dorën e shtetit në këtë periudhë kalimtare.E përgëzojm stafin e Ministrisë për suksesin e treguar e sidomos në ndarjen e fondeve të veçanta për Komunat e Republikēs së Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.