Limaj kujton bashkëluftëtarin e tij, Tahir Sinanin, vlerëson lartë jetën dhe veprën e tij

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka kujtuar bashkëluftëtarin e tij, Tahir Sinanin nga Tropoja.

Limaj thotë se nuk kishte më krenari që në rrugëtimin tonë për liri përkrah të kishim edhe vëllezërit tanë nga Shqipëria, ashtu siç e kishim Tahir Sinanin nga Tropoja, komandantin e shquar të UÇK-së, që dha një kontribut të madh për Kosovën e lirë.

“Pjesëmarrja e tij në tri luftëra çlirimtare tregon më së miri se, bashkëluftëtari im, Tahir Sinani, ishte një atdhetar i pashoq”, ka shkruar ndër të tjera ai në “Facebook”.

Postimi i plotë i Limajt:

Nuk kishte më krenari që në rrugëtimin tonë për liri përkrah të kishim edhe vëllezërit tanë nga Shqipëria, ashtu siç e kishim Tahir Sinanin nga Tropoja, komandantin e shquar të UÇK-së, që dha një kontribut të madh për Kosovën e lirë. Sot e kujtojmë me pietet luftëtarin e paepur, patriotin e madh dhe njohësin e mirë të artit luftarak, i cili i dha shpirt e zemër luftës së UÇK-së. Pjesëmarrja e tij në tri luftëra çlirimtare tregon më së miri se, bashkëluftëtari im, Tahir Sinani, ishte një atdhetar i pashoq! Lavdi jetës dhe veprës së Tahir Sinanit! Lavdi të gjithë dëshmorëve të Kombit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *