‘ Dërgojuni shqiptarëve libra, mos u dërgoni tanke– me tanke nuk mund të hyjnë në OKB’, kujt i drejtohet Gjuriq me këtë deklaratë?

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko ka thënë se “disa vende të NATO-s po konkurrojnë të dorëzojnë armë më të mira dhe më shumë në Prishtinë”.

Ai për televizionin publik serb tha se “nëse doni të ndihmoni në Kosovë, dërgojuni atyre libra dhe mos u dërgoni ” sepse siç tha Gjuriq “ata nuk do të hyjnë në Kombet eBashkuara, UNESCO ose Interpol me ”.

Gjuriq deklaroi se Serbia është gjithmonë e përkushtuar për paqen, por gjithashtu është e gatshme të mbrojë veten.l.n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *