BETIM BYTYQI I REAGON DURIM LIMAJT, DJALIT TË LIDERIT TË NISMA’S

Durim Limaj, djali i liderit të NISMA’s Socialdemokrate, Fatmir Limajt, ka shkruar një status në rrjetin social facebook, e menjëherë pas kësaj, atij i ka reaguar nipi i Haxhi Shalës, Betim Bytyqi, ku i ka kërkuar Durim Limajt që mos të ndërhyjë në mes të Fatmir Limajt dhe shokëve të tij të luftës.

Ky është postimi i plotë i Durim Limajt:
“Mu qu e me te msu anglishten, e ne qat hargj edhe shqipen me mujt me msu me shkru e me lexu, kush se kish pas 😩😂.”

Ndërsa ky është reagimi i plotë i Betim Bytyqi:
“Po më vjen keq qysh po bjen ksi niveli ti, ti po merresh me shokë te babës tanë që kanë te kalume e kanë lanë gjurmë ne histori, ti po me një fjal po tregon nivelin tanë të super “ intelektualit” 🤮 mos i hyn mes babës tanë e shokëve tij.
Për keqardhje 🤷🏻‍♂️”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *