Edhe një nëndegë e Nisma Socialdemokrate shuhet

Së largimet nga Nisma Socialdemokrate nuk jan ka ndalen po deshmohen dita ditës,pas largimit të deputetit të nisma Haxhi Shala me te shkuan shume antarë dhe simpatizantë të Nismas .

E sot edhe nëndega në Llapushnik njoftoi së sot është shuar kjo nëndege!

Ja njoftimi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *