Nipi i Fatmir Limaj është emruar këshilltar i zv.kryeministres Balaj-Halimaj pa përfunduar ende studimet!

Zv.Kryeministra nga rradhët e Nisma Socialdemokrate Albulena Balaj-Halimaj ka emruar edhe kabinetin e sajë deri me tani 8 këshilltar prej tyre edhe nipin e Fatmir Limaj ,Endrit Zabergja i cili nga hulumtimet e fundit del të mos këtë të përfunduar studimet dhe ende është duke studiuar,pas skandalit me zv.Ministrin e MASHT-it Driton Bardheci edhe në Partinë e Fatmir Limaj po punsohen njërez familjare të liderit të tyre dhe pa asnje bazë dhe kriter që duhet të përmbushen për ato pozita!!

Ky është kabineti i zv.Kryeministres Balaj-Halimaj:

Në kabinetin e Zëvendëskryeministres  e cila vjen nga partia Nisma Socialdemokrate janë emëruar si këshilltarë politikë Luan Maloku, Linda Bytyqi, Leotrim Berisha, Fehmi Hysenaj, Sami Hajdaraj, Hajrije Gashi , Agim Caka si këshilltar i jashtëm politik, dhe Endrit Zabergja, po ashtu këshilltar i jashtëm politik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *