Potpouri njërzish të punsuar dhe të pa përvojë në zyren e Zv.Kryeministres Balaj-Halimi

Së punesimet jan e vetmja zgjidhje për partit tona edhe në këtë Qeveri jan relevante,por për Zv.Kryeministren nga Nisma Socialdemokrate AlbulenaBalaj Halimi nuk a aspak problem,ajo ka zgjedhur  stafin e sajë me njërez pa asnje përvoje dhe shume të rinjë dhe aspak bindes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *