Provokuan zyrtarët policorë, momenti kur Policia e Kosovës arreston radikalët serbë në Gazimestan (Video)

Një grup serbësh kanë provokuar Policinë e Kosovës, pas përfundimit të manifestimit të tyre tek monumenti në Gazimestan, afër Obiliqit.

Krasniqi tha se të dyshuarit kanë bërë provokime të përsëritura, për çka edhe ka ndërhyrë policia.

Në këtë manifestim po ashtu nuk janë respektuar udhëzimet e MSH’së për mbajtje të distancës dhe vënia e maskave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *