Zeka: Lajm historik nga Washingtoni, Hashim Thaçin e mbështes në politikën e jashtme

Milaim Zeka thotë se lajmi për takimin e qershorit në Uashington mes Kosovës dhe Serbisë, është lajm historik.

Shkrimi i plotë:

Lajm historik nga Washingtoni

Lajmi per takimin i dates 27 qershor 2020, ne mes te Kosoves dhe Serbise, per kombin shqipetar eshte lajm historik.

Mbi nje shekull, SHBA kane qene lokomotiva e te gjitha rrugetimeve pozitive te kombi tone. Tere mundin, sakrificen dhe punen per liri dhe pavaresi i kishim deponuar tek amerikanet. Ata na i kthyen ne forme dhurate edhe lirine, edhe pavaresine, edhe ushtrine, tash edhe arritjen e nje marreveshje paqeje me Serbine.

Ne krye te te gjitha ketyre proceseve ka qenderuar Hashim Thaçi. Kete njeri e kam kritikuar per te gjitha gabimet ne politiken e brendeshme, po e kam mbeshtetur dhe do ta mbeshtes ne çdo veprim te tij ne politiken e jashtme. Brezat qe vijne e meritojne me jetu ne paqe dhe harmoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *