Ky është traktori që arrin shpejtësinë 217 km/h

Nëse ke një tokë për të pluguar dhe dëshiron ta përfundosh në një kohë rekord, atëherë të duhet të marrëssh në telefon adhuruesin e shpejtësisë, Guy Martin.

Dhe kjo sepse ish garuesi i motoçikletave dhe mekaniku tashmë është bërë pjesë e librit të rekordeve me traktorin më të shpejtë në botë, i cili arrin një shpejtësi prej 217 km/h.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *