Inspektorati i Prishtinës me aksion në lokalet e kryeqytetit

Drejtori i Inspektoratit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri, ka bërë të ditur se janë duke inspektuar në lokalet e kryeqytetit.

Ai në përmjet një postimi në rrjetin social Facebook publikoi një kolazh me fotografi në të cilat shihen inspekcioni dhe policia duke kryer inspektimet në kohë e pandemisë Covid-19.

“Aksion i gjerë, me qëllimin e vetëm: Ruajtjen e shëndetit publik”, ka shkruar Tahiri në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.