Kryeparlamentarja Osmani, komandanti i KFOR-it dhe ambasadorët e QUINT-it nderojnë ushtarët e rënë të NATO-s

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, , njëherit nënkryetare e Lidhjes Demokratike të Kosovës, ka bërë homazhe tek memoriali i ushtarëve të rënë të -s për lirinë e Kosovës.

Ajo në këto homazhe ishte e shoqëruar nga komandanti i -it dhe ambasadorët e shteteve të QUINT-it.

Këto homazhe në ditën e çlirimit të Kosovës dhe instervenimit të NATO-s,  janë  në nderim për kontributin dhe sakrificën e tyre për lirinë e Pavarësisë në Ditën e Çlirimit të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.